VISITAS

lunes, 11 de abril de 2011

Pensant en el futur


Tal volta la decisio d'UV de no presentar-se ad estes eleccions autonomiques, sense voler o tal volta volent ha segut o pot ser un encert per als nacionalistes valencians. ¿En quin sentit? es preguntaran alguns, en varios diria yo. Un pot ser que tot eixe cancer multipolitic que formava UV ix del seu cos per a anar a recalar en partits com UXV o CV que tenen massa presa politica per creixer i obtindre uns bons resultats; tal volta saben que es la seua ultima oportunitat d'agarrar el carro de la supervivencia politica. Aço si no està controlat pot ser la malaltia que els contagie i acabe en ells com li va passar a UV. L'indefinicio i la multiculturalitat politica al final causa families i capelletes dins dels cos, en este cas un cos debil i chicotet.
Les ventages per als nacionalistes valencians son moltes: la primera la possibilitat de tornar a escomençar de CERO sabent en qui se pot confiar politicament i en qui no, qui està dispost a esperar anys per a traure un resultat, i qui no ha pogut esperar a agarrar una cadira siga per un valencianisme d'ultradreta o per un valencianisme que aposta per la catalanitat llingüística.
Ara quedem totalment LLIURES per a fer o triar o potenciar una opcio politica valenciana per a valencians i que parlen valencià, una opcio netament nacionalista en una Senyera Real i en un manifest escrit en NdP, on la llengua valenciana tinga els mateixos drets i la mateixa categoria que la llengua castellana.
Tot acaba i tot te un principi. Ara es el moment de l'accio per part dels nacionalistes valencians, una forma nacional de fer politica s'obri davant de tots mosatros, una oportunitat valenciana.

Ara mes que mai per fi som lliures, lliures d'un passat politic i lliures per a construir un futur. Assoles fa falta que uns quants tinguen la paciencia i les ganes d'eixir d'una volta de la trinchera. Nos mereixem tindre una opcio polica encara que sigam quatre rates penades.
L'oportunitat de refundar el valencianisme politic lliure de pressions espanyolistes i catalanistes esta aci i ya ha aplegat el moment. Assoles depen esta volta de mosatros.

!VIXCA VALENCIA LLIURE PER SEMPRE¡

2 comentarios:

  1. Hui Miralles acaba de soterrar a UV. Yo he complit la meua paraula i ara ya soc lliure.

    ResponderEliminar
  2. Potser que tingues raó i passades les eleccions siga el moment de formar, sense el desfici dels partits que sí es presenten, un proyecte integrador, coherent i ilusionant. Iscà siga aixina.

    Enhorabona pel teu blog

    ResponderEliminar