VISITAS

miércoles, 27 de mayo de 2009

Eleccions a Europa


D'aci poc se celebren unes eleccions per al Parlament Europeu. Be, yo no vaig a demanar el vot per a ningun partit, pero si vullc fer unes reflexions. Alguns pensen que estes eleccions no son importants per a lo regne, la nostra nacio ,que en Europa no mos fan cas... i manco mos faran si no estem o mos fem de notar politicament. Aço de que no te importancia baix el meu punt de vista es un error, imagineu-vos que en les corts espanyoles no haguera cap valencià ,ya no dic partits politics, sino valencians, o que fa segles en les corts aragoneses no haguera estat cap representat de lo regne, o cap valencià haguera segut conseller o cap de alguns dels reis que hem tengut, etc. ¿no es important? yo crec que si es important.
Si, es de veres que es molt dificil conseguir una representacio, encara que se hagueren unit tots els partits valencianistes. L'automarginacio i el sectarisme no es bo per als valencians i la nostra causa i lluita i el quedar-se en casa i no anar a votar o fer-ho en blanc, nul o abstencio tambe es un error, yo crec que se deu de votar. Mes val que hi haja un valencià del partit que siga a que no hi haja cap.
Yo soc nacionaliste, sempre he votat partits valencianistes , quan s'han presentat si s'ha presentat un puix ad eixe, i si s'han presentat tres al que mes m'ha convençut i si no s'ha presentat cap, puix a la persona mes valencianista dels partits que s'han presentat, encara sent espanyols.
En estes eleccions per desgracia assoles es presenta un partit netament valencià en gent nova, un partit que tingue dirigents que van cometre errors, si senyors la van cagar. Pero que voleu que vos diga, yo soc valencià per damunt de tot i a mi me tira lo valencià com un dimoni dins de mi i yo mai deixare a un valencianiste sense el meu recolzament, encara que molts pensen que siga una causa perduda per a mi mai ho sera.

¡Vixca Valencia , Vixca Lo Regne.!

1 comentario:

  1. Hola Billy!

    ¿Es posible que la preposició en el títul deuria ser "en" en conte de "a"?

    M'explique:

    No es el mateix dir "Estic en casa"(valencià), que "Estic a casa"(català).

    No es el mateix dir "La dona compra cols en la tenda/botiga"(valencià) que "La dona compra cols a la botiga/tenda"(català)

    Un saludet crack!!

    ResponderEliminar